Технология
Livahaus Interioren Dizain 012521

Технология

Съвременните изисквания на клиентите и фактори като повишена енергийна ефективност, елиминиране на топлинните мостове, въздухонепроницаемост на конструкцията, екологичност и високо качество вече поставят предизвикателства пред много от конвенционалните строителни методи.

Използваната от нас строителната система SESIP e базирана на утвърдена в годините технология за изграждане на сгради с дървена конструкции. Със своята несравнима бързина на строителство, адаптивност, солидна здравина и превъзходна топлоизолация тази системата е изключително ефективно решение за изграждане на пасивни и нулево енергийни сгради.

Структурни елементи

Структурните елементи на системата съдържат изолационна сърцевина от огнеустойчив NEOPOR, която е покрита с най-висок клас OSB TOP4. Резултатът е конструкция с отлични топлоизолационни свойства, ниска обемна плътност и висока структурна твърдост. Елементите могат да се използват за подове, външни стени, преградни стени и покриви.

Строителната система SESIP е класифицирана в категорията на сградите с дървена конструкция, но благодарение на физическите и топлоизолационните свойства на структурните елементи тя значително превъзхожда конвенционалните сгради.

Livahaus Interioren Dizain 181734
Livahaus Interioren Dizain 012521

Други материали

В допълнение към структурните елементи строителната система използва сертифициран висококачествен конструктивен дървен материал KVH и BSH с клас на якост C24 или GL24h, дървени слепени I-образни греди и CLT панели.

За връзките се използват различни свързващи елементи, дърводелски фитинги, PUR пяна, уплътнители и компресионни ленти за уплътняване на връзките. Всички материали са с високо качество и международни сертификати.

От идеята до реализацията
на вашата мечтана сграда

ЗАПИТВАНЕ

Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим при първа възможност.