Нулево енергийни къщи
Livahaus Nulevo Energijni Kasthi 878924

Нулево енергийни къщи

до 0 kWh на кв. метър на година

Нулево енергийната къща е най-прогресивния модел за енергийно независимо строителство, който в допълнение към превъзходните изолационни характеристики, значително намалява зависимостта от изкопаеми горива чрез производство на собствена възобновяема енергия.

При тези къщи, с използването на най-съвременни технологии и прилагането на цялостен подход, сградата генерира толкова възобновяема енергия, колкото консумира в рамките на една за една година.

Предимства

Здраве и щастие… това са две от най-важните неща в живота на всеки от нас. Над 90% от живота ни преминава в затворени помещения, ето защо е важно вашата къща да бъде здравословна и да ви прави щастливи. Макар че енергийната ефективност на нашите сгради са впечатляващи, именно положителното въздействие върху здравето и щастието е това, което ги прави различни!

Нашите къщи непрекъснато подават филтриран свеж въздух в помещенията чрез вентилационна система с рекуперация, която активно елиминира замърсителите и алергените, като запазва температурата в помещенията. Освен това правилното проектиране и изграждане предотвратява проблеми с влагата, като предпазва от развитието на вредни плесени и мухъл.

Превъзходният температурен комфорт е едно от най-големите предимства на нашите къщи. Благодарение на проектирането и строителството на сградата без топлинни мостове, наличието на суперизолация и високоефективните прозорци, има минимална разлика в температурата на въздуха в помещенията и равномерна температура на всички стени.

Това, което повечето хора забелязват, когато влязат в наша къща са тишината и спокойствието. Висококачествените стени, прозорци и врати, които са от ключово значение за енергийните характеристики къщата, също значително намаляват предаването на звуци отвън. Градският шум, влаковете или строителство наблизо вече не са проблем.

Хората, които живеят стари сгради, знаят как прахът прониква и се натрупва по всички повърхности, както и в белите дробове на обитателите. В нашите къща този проблем е елиминиран. Въздухонепроницаемостта спира проникването на прах в сградата, а филтрите във вентилационната система улавят праха и мръсотията от постъпващия свеж въздух.

Вентилационната система извежда влагата и миризмите от кухните и баните и ги изхвърлят навън, като същевременно непрекъснато подава филтриран свеж въздух. Така нежеланата влага и миризми, които се образуват, бързо биват елиминирани, a въздухонепроницаематта на конструкция не позволява вътре в сградата да влязат влага и миризми отвън.

Кой иска в сградата му да пълзят буболечки или други твари? Съвсем естествено е дивата природа да остане навън, в своето местообитание. Въздухонепроницаемата конструкция на сградата ще спре тези вредители и ще гарантира, че те няма да проникнат вътре в къщата, като ви предпази от потенциални щети и неудобства, причинени от тях.

Livahaus Nulevo Energijni Kasthi 221203

От идеята до реализацията
на вашата мечтана сграда

ЗАПИТВАНЕ

Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим при първа възможност.