Гаранция за екологичност
Livahaus Garancziya Za Ekologichnost 281218

Гаранция за екологичност

Водени от непоколебимия ни ангажимент за опазване на природата, ние активно компенсираме въздействието върху околната среда от нашите строителни практики. Всяка сграда, която строим, неизбежно оставя въглероден отпечатък – следа от човешката дейност, която допринася за глобалното затопляне.

Разбирайки този неоспорим ефект от работа ни върху природата, ние сме превърнали в своя мисия неутрализирането на вредното въздействие върху планетата с нашата Гаранция за екологичност.

За всяка построена от нас сграда, ние помагаме за засаждането на определен брой дървета, достатъчни да компенсират генерираните емисии. През целия си живот тези дърветата абсорбират въглероден диоксид от атмосферата, като така намаляват парниковия ефект, който е в основата на климатичните промени.

Получавате повече

С тази наша инициатива ние допринасяме за възстановяването на екосистемите, увеличаването на биоразнообразието и подобряването на качеството на въздуха и водата. Така домовете, които строим, са не само комфортни и здравословни за техните обитатели, но и катализатор за възстановяването на природата.

Вижте повече за нашите гаранции:

Livahaus Garancziya Za Ekologichnost 221218

От идеята до реализацията
на вашата мечтана сграда

ЗАПИТВАНЕ

Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим при първа възможност.