Интериорен дизайн
Livahaus Interioren Dizain 012521

Интериорен дизайн

Интериорният дизайн е свързан с начина, по който възприемаме пространството. Той е мощна, съществена част от нашето ежедневие и влияе на начина, по който живеем и работим.

Удобни домове, функционални работни места, красиви обществени пространства – това е интериорния дизайн в действие.

Пространството е един от ключовите елементи на интериорния дизайн и заедно с други елементи като светлина, форми, линии, цветове, текстури и шарки, създава атмосфера. Правилният интериор гарантира, че пространството се използва оптимално.
Интериорът може да направи помещенията да изглеждат луксозни и функционални. Чрез комбинирането на различни елементи и подчертаване на отделни материали, интериорният дизайн създава хармонична елегантна среда.

Визуализацията представя атмосферата и усещането за цялото пространство в помещенията със съответните мебели, цветове и материали. Планирането на материалите дава възможност за предварителна яснота свързана с всички мебели, размери и количества, за да може процесът да протече гладко.

Пазаруването без готов дизайн, предварителен план и точни параметри може да доведе до изгубено време и излишни разходи свързани с избора и покупката на материали и мебели, а крайния резултат да е далеч от желаното.

За услугата

Ние сме тук, за да променим представата за услугите в областта на интериорния дизайн. Те вече са на разположение по един лесен и достъпен начин.

Срещу фиксирана цена на квадратен метър ние ще изготвим проект, като направим реалистична визуализация на всички помещения. Ще изготвим количествена сметка с цени на всички материали, мебели и уреди със съответната информация от къде могат да бъдат закупени.

Също така ще изготвим и референтна оферта за услугите по изграждането. Ако не искате да се занимавате с майстори, ние можем до изпълним и всички дейности до ключ.

Визуализацията на интериора e процес на създаване на реалистични изображения на помещенията, за да се помогне на клиентите да си представят завършения дизайн. Така се гарантира, че финалният дизайн отговаря на изискванията и очакванията на клиента.

Количествената сметка е документ, в който се посочват материалите и оборудването, необходими за даден строителен проект, включително за интериорния дизайн. Тя е важен документ, който гарантира, че проектът за интериор остава в рамките на бюджета и че окончателният проект е изграден според изискванията на клиента.

Референтната оферта включва разбивка на цената на труда, необходим за монтажите, както и всички други разходи свързани с процеса по завършване на обекта. Това е цената за извършване на дейностите от наша страна или база за сравнение при преговорите с външни изпълнители.

Livahaus Interioren Dizain 181734

От идеята до реализацията
на вашата мечтана сграда

ЗАПИТВАНЕ

Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим при първа възможност.